maker festival2

Aankomende weekend zal Enschede Textielstad te vinden zijn op het Maker Festival Twente in de Performance Factory (oude Polaroid fabriek) in Enschede. Je vindt onze stand recht tegenover de ingang van het festival. Kom je een kijkje nemen? 

Maker Festivals zijn beurzen waar inventiviteit, creativiteit en vindingrijkheid centraal staan. Zoals de naam al doet vermoeden is het Maker Festival geen standaard beurs met informatiestands, maar worden bezoekers uitgedaagd de handen uit de mouwen te steken en mee te doen met workshops en demonstraties.

Het programma van Maker Festival Twente

Op het Maker Festival Twente laten diverse makers hun werk op het gebied van innovatie, onderzoek, techniek, textiel, food en duurzaamheid hun werk zien, en kunnen bezoekers deelnemen aan diverse workshops. Het volledige programma is te downloaden op de website van het Maker Festival.

De stand van Enschede Textielstad

Je vindt onze stand recht tegenover de ingang bij het ‘makers café’ van het festival. Je kunt op een enorm weefgetouw een stuk van een kleed weven, en zo de basisbeginselen van het weven onder de knie krijgen.

We hopen je op 30 mei tussen 12:00 en 17:00 of op 31 mei tussen 11:00 en 17:00 op het Maker Festival Twente te mogen verwelkomen!